Van idee tot onderneming met het Startersplatform

Loop je met het idee om je eigen onderneming te starten? Begin bij het begin: giet je idee in een ondernemingsplan. Het Startersplatform helpt je om stap voor stap je plannen uit te schrijven. Je krijgt tips en advies bij de verschillende aspecten die bij een eigen onderneming komen kijken. En je kunt je laten inspireren door ondernemers en experten die aan bod komen in de video’s. Dankzij de toolkit ben jij een m/v/x met een plan en leer je je (toekomstige) klanten nog beter te overtuigen. En dat helemaal gratis.

Ga aan de slag

Maak je eigen businessplan volledig online

  • Schrijf meteen je ideeën uit
  • Laat je inspireren door andere ondernemers
  • Ontvang tips en advies bij elke stap
  • Pas aan zoveel en wanneer je wilt
Zet nu je idee om naar een plan
Nog geen account? Registreer je dan nu, het is volledig gratis.

Straffe cijfers over het platform

+ 35.000

gebruikers

+ 30.000

ondernemingsplannen

+ 60

leerrijke video's

+ 10

handige tools

Meer dan 60 inspirerende video’s

Op het Startersplatform leer je alles over hoe je een onderneming opstart. In korte, duidelijke video’s delen onze experts tal van waardevolle tips zodat je zelf aan de slag kunt:
 
  • Zet je ondernemingsidee om in een echt plan.
  • Ontdek hoe marketing jouw toekomstige onderneming een boost geeft.
  • Leer meer over het financiële aspect van je onderneming.
Bekijk de video's
Nog geen account? Registreer je dan nu, het is volledig gratis.

Succesvol je onderneming opstarten met de toolkit

Je onderneming heeft de grootste kans op succes als je je goed voorbereid. Onze toolkit zit boordenvol ‘gereedschap’ om jou te helpen bij al jouw vragen zoals: hoe zet je je strategie om in een actieplan? Hoe bereikt je aanbod de juiste doelgroep? Staat jouw website wel op punt? Hoe zet je een strategie om in concrete actiepunten en doelstellingen? Met onze tools timmer je aan het juiste pad richting succes.

Bekijk de tools
Nog geen account? Registreer je dan nu, het is volledig gratis.

Beluister inspirerende podcasts

Als nieuwe ondernemer ben je meteen druk in de weer. Er komt heel wat op je af… Daarom is ontspannen des te belangrijker. Als je je onderneming niet helemaal kan loslaten, zijn er altijd zeer interessante podcasts om te volgen. Wij maakten hier op het platform alvast een verzameling van enkele podcastreeksen vol inspiratie, ondernemersverhalen, interessante tips en waardevol advies van experten en collega-ondernemers.

Beluister de podcasts
Nog geen account? Registreer je dan nu, het is volledig gratis.

Werk aan je ondernemingsplan met behulp van onze cursussen

Een ondernemingsplan omvat alle zaken die aan bod komen vanaf de uitwerking van je idee, tot de effectieve opstart van je onderneming. Dit vraagt veel tijd, maar je hebt ook de nodige kennis nodig om alle onderdelen zo goed mogelijk uit te werken. Met deze cursussen zorgen wij voor de nodige begeleiding en informatie zodat jij met een sterk uitgewerkt plan je ondernemersavontuur kan starten. Elke cursus bestaat uit meerdere hoofstukken dus kijk er zeker geen over het hoofd!

Ga naar de cursussen
Nog geen account? Registreer je dan nu, het is volledig gratis.