Podcasts die je als starter niet mag missen

Als nieuwe ondernemer ben je vast met 101 dingen tegelijk bezig. Dankzij de podcasts kan je nu ook onderweg werken aan je onderneming. Wij verzamelden speciaal voor jou podcastreeksen die de moeite waard zijn om te luisteren.  Elke podcast heeft een eigen insteek, maar verwacht je aan bakken inspiratie, interessante verhalen, ervaringen en waardevolle tips en advies van experten en collega-ondernemers. 

Ontdek de podcasts
Nog geen account?
Registreer je dan nu, het is volledig gratis.

Ga naar de podcasts

Nog geen account? Registreer je dan nu*.

Registreren of Inloggen
*Het is volledig gratis

Ga naar de podcasts

Nog geen account? Registreer je dan nu*.

Registreren of Inloggen
*Het is volledig gratis

Geen zaken onbesproken

In de podcasts op het Startersplatform komt alles aan bod. Je zult het al snel zelf ervaren dat het leven als ondernemer er eentje is met hoogtes en laagtes, vallen en opstaan maar ook van zo veel leren én groeien. In deze podcasts ontdek je het parcours van andere ondernemers. Ze vertellen rauw en eerlijk over hun ervaringen en hun mislukkingen. Hoe deze de belangrijkste lessen waren voor het succes van hun onderneming. 

Stop nooit met leren

Het woord is aan de experten, en dat betekent zo’n 10 tot 20 minuten aan kennis en advies dat jouw richting wordt uitgestuurd in podcast-vorm. De ene reeks behandelt actuele thema’s en trend en verdiept ons in artificiële intelligentie, blockchain, circulaire economie,… De andere deelt waardevolle tips en tricks voor je marketing en het unique selling point van jouw onderneming. 

Beluister nu de podcasts

Ben je klaar om de podcasts boordevol tips voor startende ondernemers te beluisteren? Maak dan je gratis account aan op het Startersplatform. Registreer je hier of meld je aan met je bestaande profiel.

Registreren of Inloggen
*Het is volledig gratis

Wil je de podcasts bekijken?

Om het volledige overzicht van de podcasts te bekijken, moet je een account aanmaken op het Startersplatform. Registreer je hier gratis of meld je alvast aan op je bestaand profiel.

Registreren of Inloggen
*Het is volledig gratis